The scientist...



Herre min je, jag har ett helt jävla apotek i mitt nattduksbord, och snart kommer ännu mer!
Sömnlös ända in i döden känns det som. Jag har överdoserat atarax men inte ens det verkar vilja bita. Det pumpar i låren iaf!

How do you sleep while the rest of us cry?

Sömnlös, som alltid. Hjälp?
Jag tror inte jag kommer leva så länge till, jag är rädd att sluta andas i sömnen och aldrig vakna. Därför kan jag inte sova, jag har inte uppnått mitt mål i livet än, jag har aldrig varit smal. Jag VILL verkligen INTE dö som ett misslyckande som grädde på moset!!! FÖRBANNAT OCKSÅ!!!

Jag har damm i mina vener...

Ja, för att för en gångs skull ha en svensk rubrik, för att bevisa att kent fortfarande är bäst och har varit mina älsklingar sedan jag var sådär 10 år, idag är jag över 18! Gammal kärlek rostar ALDRIG!

Jag tänkte bara komma underfund med vad som händer i mitt liv så jag skriver det här. Jag har hoppat av skolan, lämnade in pappren idag. Jag jobbar nästan heltid vilken resulterar i både upptagenhet och mycket fetare cashflow än studiebidraget? Jag håller på att leta lägenhet, när jag flyttar ska jag sätta upp bilder på fetton överallt i min lägenhet så man ständigt är äcklad! Ja, vi får se hur det går. Imorgon börjar jag inte förrän 5 så jag hinner svänga förbi ett till fastighetsbolag.

jag har även köpt varma träningskläder idag så imrogn ska jag ut och springa igen! :D

Peacemaker...

Ätit sallad idag, lite kyckling och såklart till kvällen - ost. Ångest över det hela, men jag har ett stort sår i mungipan som går upp när jag gapar för mycket, kan ju gärna inte trycka i handen i munnen då, det gör för ont. var och köpte tabletter idag som jag lugna min mage, har börjat få riktigt svidande kramper igen.

Inside, outside, get aware of it...

Tjohooo.
Jag har precis kommit hem från gotland där jag varit i några dagar. Ätit och kräkts jag vet inte hur många gånger. Jag fick hjärtklappning och värkar i bröstet i går kväll, ett tecken på att jag måste sluta. Men jag känner mig inte peppad? Hur gör man liksom? Jag måste hitta en anledning stark nog att börja svälta! Jag har lyckats hålla mig på samma viktnivå men jag är rädd att det kommer gå upp nu igen. Jag måste bli medveten om min äckliga kropp! Fet! Fet! Fetfetfetfet!!!!

Nu ska jag sticka till jobbet. Pusss

En dunk soja...

jag har ätit några pepparkakor och ett äpple, funderar på om jag ska besöka badrummet en sista gång idag eller låta det vara, liksom det sista jag äter på en vecka nu, imrgon börjar fasta! Jag mår så jävla illa. Jag saknar era kommentarer, måste börja bli aktiv igen :P

kollade på min nyinköpta DVD: Parlamentet 10årjubileum. jag tror inte jag har skrattat så mycket i hela mitt liv, helt seriöst. I alla fall åt dethär klippet! Herre min je!


Throw it on me...

precis hetsat massa kexchoklad, ost och äpplen och cola light, bra kombination eller? Får se hur det smakar när jag går och spyr upp det nu. Man ska ju tydligen få unna sig när det är helg, är det många som säger.

The smoke inside my body reacts...

Idag har jag promenerat i två timmar från och till olika ställen. Jag har ätit lite då och då, sedan kännt mig illamående så gått och spytt typ 3-4 ggr idag. nej, det beteendet accepterar jag inte, skärpning Elsa!!!
Min mage är riktigt jävla ful nu också, om man kollar på formen. det står inte ut som vanligt. Den är liksom uppblåst längst ner och går inåt resten. Det märks att jag kräkts som ett mumintroll idag, då ser den alltid ut såhär. Så ser den ut ibland, och några dagar efter har jag fått jävligt grov förstoppning i tarmarna.
Som sagt, skärpning!

Ska upp och jobba om 6 h, måste försöka få i mig lite sömn. Imorgon börjar jag med mina stackers igen, ingen mat! Ska ta med mig tépåsar till jobbet, tjoho!




Bryn Christopher - Smilin'

I väntan på en lång, kall vinter...

jag vaknade och allt var vitt. Som i snö!!! Det är bara mitten av oktober, vafan!

Jag har druckit en kopp te idag och ätit en pepparkaka för att fira att julen är påväg. nu ska jag göra lite ärenden och bränna bort den där. Gå och sola!
nu kan man börja skriva kent-repliker igen, jag förknippar kent med vintern. Tjoooo.
Dessutom är en en månad kvar tills nya albumet, jag har redan beställt :)

Meanest hag...

Nu är det dags att ta nya tag om bloggen. Bloggen är min pepp, här fördriver jag tid och får mitt liv verka intressantare än det är för mig själv, här håller jag mig borta från mat.

Har trots allt lyckats hålla mig borta relativt. Men idag hetsade jag för sista gången på ett tag nu. Tog laxertabletter efteråt så jag kan väga mig imorgon utan osäkerhet.

Vad brukar ni göra när ni hetsat? ligga och gråta eller göra något åt saken?

I'm a wind up toy in an up-down world...

Jag vet inte vad som händer med mig, eller inte händer kanske...
Jag står stilla i tankar och skit. Jag har aldrig en bra dag men aldrig en dålig heller.
För mig är alla dagar likadana, jag har perioder jag mår bra i någon timme, sedan förunderligt deprimerad nästa. Jag kan ju inte påstå att detta är nytt för mig, större delen av tonåren har det nog varit så här. Och det är då jag undrar: är det så här det kommer se ut? Jag vet inte vad lycka är, jag förstår mig inte på begreppet "lyckligt liv". I min åsikt är det bara korkade människor som är lyckliga i längre perioder, bara för de inte kan tänka steget längre.
Jag vet hur det mesta fungerar och jag vet hur människor fungerar, jag grubblar hela tiden på onödigt djupa ämnen och tankar som har med hela mänsligheten att göra. men det har fått mig att förstå varför man reagerar på grejer som man gör osv...
det är vi grubblare som är olyckliga, för vi förstår mycket mer, vilket i sin tur gör att man inte ser någon mening. Tänk på det, om ni kan. Jag önskar att folk skulle vara mer villiga till att vidga sina vyer, att ha konsten att förstå en annan människa, sätta sig in i någon annans sits.
Nu framstår jag bara som en elak bitch. Men jag glädjs åt att folk jag tycker om är lyckliga. Men någon gång måste jag tänka på mig själv, mitt liv, min framtid. Men jag ser inget där, det har liksom ingen betydelse. Har nog aldrig haft heller om jag ska vara ärlig mot mig själv.

Fuck you kvällstankar :/

You just do as you're told...

Det märks att min kropp bara väntar på att få mat. Det är svårt att motstå, man går och är otålig och kan inte slappna av. Jag har försökt bada. Försökt ligga ner och läsa en bok. Försökt kolla på tv och film. Men nej.
Jag vägde mig nyss, vet att jag går upp till imorgon om jag äter nu ikväll, det är det inte värt!

Ska gå och spela GH nu tills mina fingrar trillar av :P



You just keep on repeating 
all those empty "I love you"s

Nobody knows how to talk to children...

idag känns det verkligen att jag tar nya tag. Ätit 5 vindruvor och varit och solat.
Jag har trots allt bara gått upp 1½ kg över helgen som jag smällt i mig. Tänkte börja med belöningar, har aldrig testat den metoden.
När jag gått ner 3 kg får jag köpa guitar hero 5. och jag vill så jättegärna ha det!

För övrigt: Skolan är slut för min del. Det beslutet tog jag igår med min pappa. Det tjänar absolut ingenting till att komma dit över huvud taget. Dessutom kanske jag får jobba nästan heltid och tjäna massa gött ist!
jag vet inte hur det känns, jag bryr mig inte så mycket. På ett sätt är det konstigt, jag har bara hösten och våren kvar till studenten. Men går det inte så gör det inte det! Jag kommer aldrig få gå på bal och jag kommer aldrig få springa ut med mössan, men vadå? ingenting spelar någon roll i mitt liv just nu iaf...

Back to black...

Hej mina underbara läsare! Vad kul att ni fortsatt kolla in här även att jag inte skrivit på en vecka :P

Nu är det ju som väntat så att jag failat under helgen, inte vågat väga mig men känns som jag är tillbaks på ruta 1. Av någon anledning har jag ätit utan att tänka. Och även att jag består av så jävla mycket fett nu igen så känner jag mig så tom att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Min pojkvän åker hem idag , så jag tänker banne mig inte äta! Druckit två glas juice idag, 100kcal. Varit ute och gått i 1½ h.

Jag skulle vilja skriva ner allt nu men det orkar varken jag skriva eller ni läsa. Men nu ska jag börja med mitt projektarbete för skolan som pågår hela året. Bli frisk från bulimi! Alltså utan att behöva säga det: gå ner massa i vikt!

Ta hand om er och tänk på feta jag när ni ska äta! :D

RSS 2.0