Min fredagkväll i ett nötskal...

Nu har jag precis pasta och köttfärssås och ska snart besöka toaletten. trevlig helg vänner :)

Alla killar är svin?...

Varför ska alla jag tycker om bara vara ute efter en sak? varför är de flesta killarna sånna jävla svin i denna åldern? Jag är inget objekt. Jag får helt enkelt sluta tro så bra om människor och inse fakta.

det finns inget som skapar mer ånger än sex. Jag blir alltid ledsen och känner mig äcklad, utnyttjad, blottad, hatad av gud. Trodde jag hittat någon lite mognare typ nu, men nej. Jävla äckel. Nästa gång ska jag ljuga och säga att jag är oskuld. Då kanske man kan behandlas med lite respekt.

Dethär får mig bara att tänka på den värsta människan jag mött, som jag bara inte kan komma över. Det svinigaste i hela världen, men jag kan inte släppa. Jag kan inte låta bli att gråta. Jag kan inte låta bli att fortfarande vara kär, i ett jävla kukhuvud. Jag kan inte hjälpa att den betyder så för mig, att allt jag vill göra är att vara nära, när den andra fronten bara vill tvärtom, bara vill förstöra - eller ännu värre, inte märka, inte bry sig, ingenting.

Jag är fortfarande krossad. Att jag som är så självständig låtat en annan liten jävla smurf-äckel-blatte fått mig att sjunka i självfortroende tusen gånger mer än jag trodde var möjligt, när jag i princip redan låg på botten.

Allt gör ont. Jag tänke rinte inleda något mer förhållande på länge. man vet att det bara kommer leda tillbaka till dethär igen...


Nej till kioskjobb...

Det blir stört om jag ska börja jobba i en kiosk nu. jag har ätit choklad idag. Och nu försöker jag hitta viljan att gå och träna. Ätit lite pasta också. Fyfan vad snuskigt. Jag måste räkna ut mitt kaloriintag!

638! Det är fan vidrigt. Men jag ska träna bort 800. Och så ingen mat imorgon :)


Welcome back...

James Morrisons senaste skiva säger jag bara :)

Jag har promenerat idag. Först en timme, sedan gått på stan och shoppat i tre timmar fram och tillbaka. Det var så jävla deprimerande att shoppa. Att jag inte kommer i min jeansstorlek längre någonstans, inte ens den över.

jag vet faktiskt inte hur jag ska ta mig till. Jag ser faktiskt till att jag bränner bort allt jag äter, men det hjälper inte. Jag har prövat de flesta bantningsmetoderna. Jag har bara ätit pulversoppa under två veckor. Jag har bara ätit grönsaker och frukt ungefär lika länge. Jag har gjort kaloriräkning och sett till att jag inte ätit mer än vad som behövs för att jag inte ska gå upp. Jag äter lite och bränner bort hundratals mer kalorier än jag ätit under en dag. Men nej.

Ingenting hjälper. Jag skäms så jävla mycket över mig själv. Jag är ungefär det äckligaste jag har sett just nu. Och jag inbillar mig att det är okej! Jag kommer för fan inte i min klänning längre som jag hade tänkt ha på en speciell fest på lördag. Eller jo, jag kommer i den, men det väller ut överallt.
Jag har inget annat val än att börja svälta igen. Säga nej till allting. Gömma mat i fickorna. Vara borta hemifrån hela dagen så man kan säga att man redan ätit. Det är enda sättet. Och det är synd för jag ville verkligen börja satsa på skolan igen. Jag börjar få kontakt med vänner igen, jag har inga konflikter med syskon och föräldrar längre. Jag får säga hejdå till allt det, för jag kommer bli för låg för att göra något. Men hellre må bra och vara ensam än att ha det såhär. Och så får jag skaffa mig en egen våg och gömma och väga mig i smyg.

Välkommen tillbaka anorexi.


haha...

Jag orkar verkligen inte gå till skolan för EN lektion, samtidigt som jag förmodligen har mer frånvaro än närvaro på dagens lektioner :P

Det är ganska komiskt, det finns så många dumma viktminskningsmetoder. Det enda som fungerar är ju att man bränner bort mer än man gör åt. Jag äter ca 300-400 kalorier per dag. Jag tränar varannan dag, då bränner jag ca 1000 kalorier på löpband och cross-maskin.
Detta fungerar, tills jag börjar hetsäta och spy efter ett par dagar igen. Eftersom jag inte får väga mig mer än en gång varannan vecka så är det svårt att veta hur mycket man går ner. Det är nog just detta med vågen som håller mig på min plats. Om jag hade tillgång till en hela tiden skulle jag rasa oändligt mycket, det finns inget mer beroendeframkallande än att se kilon försvinna för någon med äs

Jävla morgon...

Jag hatar att försova mig, det händer hela tiden nu. Missar gympan i skolan bara för det - som jag hade räknat med att ha idag när jag slappade på gymmet igår. Och nu sitter jag ändå här och äter en macka. MACKA! Som i bröd, som i onyttigast i hela världen! Usch.

Får hoppas att man rör sig mycket så man bränner bort det. Fan vad jag hatar frukost. Fan vad jag hatar att jag åt igårkväll efter klockan 22, då vaknar man med uppsvälld mage.
Måste försöka börja med frukost och lunch, så slipper man äta på kvällen.
Nu svamlar jag bara om ointressanta saker. Godmorgon :)

Bajs

Jag mår illa hela tiden. Död åt någon.

Det vill sig bara inte ibland...

Jag har förlitat mig på min psykolog. Och nu måste jag byta snart, för jag får inte gå där längre när jag fyllt 18. Fanfanfan ibland asså...

Tänkte börja med att gå in för skolan lite, och lägga upp en framtidsplan som innebär att så snabbt som möjligt flytta härifrån...

Ha en bra dag vänner

Ursch nej...

Nu har jag raderat mina senaste inlägg. Dom var för vulgära för att lägga ut offentligt, men palla skriva riktig dagbok då eller...

Men jag vandrar på en linje mellan rätt och fel hela tiden. Jag har faktiskt kunna äta lite mer normalt, sådär upp mot en 500 kalorier per dag, de dagarna jag tränat. Varje gång jag tränar förbränner jag ca 1000. Det borde gå åt rätt håll så man går ner i vikt, om det inte var för denhär jävla bulimin som kommer ett par gånger i veckan och förstör hela jävla helvetet.

och vissa dagar bryr jag mig inte alls längre. Jag är normalviktig och kan leva med det. 56 kg är inte så farligt, det är normalt, och jag går iaf inte upp så mycket och jag har samma storlek på kläder som när jag vägde mindre.

Sedan finns det dagar när inget av detta spelar någon roll, och jg bara vill ligga stilla på golvet föralltid. Och tänker på rakblad och överdos med mina tabletter och allt.

Men jag har tur att jag har vänner som stöttar mig, och övrigt folk som visar sitt intresse. Jag tror det är det som håller mig tillbaka och inte börjar gå lös...

Den försvann nog aldrig...

Det var inte igår man var här. Men jag har inte haft så mycket att berätta. Jag har bara varit. Försökt mig på ett hälsosammare liv. Försökt att inte äta alls, för det är bättre än dte jag håller på med. Men nej. Jag har fallit tillbaka till mitt bulimiska jag, mitt rätta jag, och jag har så jävla ont i magen och bröstet. Mina kinder är svullna och det skaver i halsen. Det är inte värt det, jag vet. Men jag vet fan inte hur jag ska ta mig ur dethär Jag vill så gärna. Dethär är det värsta beroendet jag varit med om, värre än att skära sig och värre än att röka.

Det är tur att jag är så utmattad hela tiden så jag inte orkar göra någonting. Man känner ofta för att gråta, men vet att dte kommer ta sån lång tid och allt så då orkar man inte. Jag vill skära mig men slutar tänka på det innan man har kommit för långt och försöker se det att jag faktiskt inte har gjort det regelbundet på två år och vill inte falla tillbaka dit.

Jag orkar inte festa på helgerna. Jag orkar inte prata med någon. Jag blir irreterad på alla som tilltalar mig. Jag ligger så jävla mycket efter i skolan att jag funderar på att sluta. Min farmor är jättesjuk och ligger förmodligen inför döden. Och det var för ett och ett halvt årsedan min ätstörning började, när farfar dog, när bägaren rann över. Igen. GUD!

Jag vill så gärna bli frisk! Men jag ser verkligen ingen utväg i denna jävla mörka hålan. Det har pågått för länge.

RSS 2.0