The moonlight overthrew you...

jag har suttit och skrivit om inlägg 8 miljoner gänger men det blir aldrig något vettigt.
vet ni varför? Jo, jag skriver bara här när jag är nere, och det är mer och mer sällan nu :)
Tjoho.
Lilleman ger mig frid <3

Could we fix you when you're broken?...

Jag undrar om mitt eget liv försvinner nu när det kommer handla om någon annan? det är det bästa jag kan göra mot mog själv, försvinna.
Tänk om jag förlorar världens bästa pojkvän under tiden också? Av någon anledning bråkar jag hej vilt med honom.

vad är det för fel på mig?

Last chance to lose control...

Guess what?!
Den 30e september 2010 ska jag, JAG!!!, bli mamma!
När jag hör det där sista ordet för mig själv märker jag hur jävla konstigt det låter. Och jag märker hur jävla glad jag blir inombords :) Jag ska ha ansvar för någon annans uppväxt, jag ska ha ansvar för någon annans existens. Herrejävlar!?

Det enda jobbiga är att nu när jag äntligen VILL äta, VILL vara hälsosam, nej då går det inte. För så fort jag försöker tar illamåendet överstyr och det känns som världens längsta maginfluensa. Allt bara trillar ur magen, nu när det sista jag vill göra i världen är att spy :P

Something to rely on...

Om 11 timmar gäller det. Beskedet som kanske ska ändra mitt liv föralltid. Pregnant or not. Jag ska inte hoppas på att jag är det, för då kommer det vara tvärtom. Så fungerar det i min värld.

En annan god nyhet kom idag. Redan den 15e flyttar jag nog hemifrån :)

Oh, simple thing...

På torsdag ska jag på ultraljud för andra gången, han kunde se något förra veckan. Tänk om det är så, att det växer en människa i mig? Aldrig någonsin att jag kommer ta bort det, ALDRIG! Även att jag låtsas att jag velar. Det är ju förfan dethär jag har drömt om.

jag måste säga att jag uppskattar illamåendet, aptiten är förstörd, men jag kan också vräka i mig av hunger. helt plötsligt på en lopp av 2 månader har jag inte sett ett spår av bulle.

Kan det vara så enkelt, att jag är för kär för att tänka på mig själv mera? :)



Åh, jag hittade tillbaka till min favoritlåt för sådär 6 årsedan imorse :)
Keane - Somewhere only we know

RSS 2.0