Sunshine...

Idag ska jag soooola soooola :D
Just nu känns det som solarie is the shit när man är som mig och inte orkar lägga sig utomhus så fort solguden tittar fram i denna håla...
Ska träffa min allra bästa vän också och lätta mitt hjärta och det är behövligt :) Och tvinga med henne till solariet då också ;)

Glöm att jag ska vara med på badet idag och blotta min fetttttttta kropp för omvärlden!

Att ta vara...

Det blev ett äpple, tänkte att kan ju lika gärna kan ta vara på mitt välmående denna dag.
Nu ska jag ut på långpromenix med hunden. tjohooo

I hunger for independence...

Gud jag blir tokig på alla proana bloggar! Jag orkar inte emd att gå hungrig hela tiden och gå lös på att bara dricka vatten för att känna mättnadskänsla. Orkar inet med dethär svindlandet för ögonen hela tiden.

idag kanske jag är frisk? Jag känner mig jääääävligt hungrig nu iaf när man läst om alla som klagar på hur hungriga dom är. Känna som man kankse till och med ska slå till med pankakor? :P Synd bara att min magsäck är mindre än en myra. Jag vill frossa i onyttigheter men mår illa av en enda chokladbit :/

Saturday Night...

Goddag yxskaft.
När jag för en gångs skull känner för att festa är det ingen annan som ska :P Dagens i-landsproblem!
Så jag går nog ner och hyr en film och strejkar mot saturday night istället. Ungefär som de som demonsterarde här utanför mitt fönster i torsdags mot puke!
Någon som har ett bra tips på en film som inte är så väldans populär? I risk att jag har sett allt, och man vågar väl inte ladda ner numera?



All I really want is for you to stick around...

Spya spya spya. Svullen i ansiktet. Rödflammig. Och magsmärtor.
Välkommen tillbaka...



:D

Oh, this is the start of something good, don't you agree...

Om jag börjar blogga igen triggar jag mig själv att gå ner i vikt. Frågan är hur hälsosamt det egentligen är för mig. är det värt att få ännu mer magproblem?

Jag vet inte vem jag är utan äs länge, pinsamt men sant. Det livet jag hade innan känns väääääldigt låååååååååååååångt booooooooorta.

Mama ska ner och handla. jag är sugen på någonting. Kanske för att jag inte ätit idag? kanske för jag är hungrig? :P Haha! nej men lite sallad och lite frukt har ingen dött av.



Som man säger: En frukt om dagen är bra för magen XD
Bara det att även att jag tänkt på att svälta ner mig i bara några timmar känns ett äpple jävligt mycket. Muhahaa, mitt sanna jag är tillbaka ;)

Och så tar vi nya tag...

Jag skäms för att visa mig själv min kropp. Särskilt nu när man lagt på sig ett par kilo. Jag underviker att duscha så mycket som möjligt, går i myskläder så länge som möjligt eftersom jag är rädd att kläderna kommer vara för små. Jag har nog inte kollat mig i spegeln på hur länge som helst.

Dethär är pinsamt att berätta egentligen. Men idag tänkte jag ställa mig öga mot öga med döden och titta på mig själv i underkläder. Fyfan vad äcklad man kan bli. Så tänkte jag att jag skulle träna, och satte på lite david guetta och dansade framför spegeln. Haha. Alltså! Det är ju hemskt! Allt bara dallrar och guppar. Fyfan! Hoppas jag har gjort vad som krävts för att bli motiverad att gå ner i vekt igen :P

Tänk vad hemskt det måste se ut när man är på fest och är full och står och dansar och ser ut sådär. Stackars människor som måste bevittna det :P
Skänt att jag tappade lusten att klä på mig kläder och gå ner och handla mat nu iaf :P

Nu är det slut med sånna fuskgrejer som jag kört med. "jag får inte på mina shorts, då tar jag en stor tröja och leggings istället" Eller sånna åtsittande strumpbyxor man kan köpa som drar in lår och mage, inte för att degör så stor skillnad för man måste nog vara mycket fetare för att det ska göra underverk, men jag inbillar mig :P

Fan vad djup...

Jag vet varför jag har slutat gråta. Jag vet varför jag ha slutat skratta. Mina nya tabletter har börjat verka åt det rätta hållet. Det är därför det känns så fel. Och falskt. Att må bättre. För egentligen är det ju inte så, man är bara känslokall. Men jag har iaf börjat äta bättre. Som i äta lagom. Som i inte hetsäta. Som i inte spy. Som i inte svälta. Bara synd att jag blir så mätt av ingenting. Jag har inte så mycket aptit. Man tar några tuggor och blir mätt, det finns inte så mycket ångest, bara när jag ser mig själv och märker hur mycket jag gått upp... Fan.

Jag är för förvirrad, men vet inte riktigt om det. Fö det är som att hjärnan stänger av sig när man börjar tänka på det dåliga. Man kommer aldrig så längt med tänkandet att man börjar må dåligt och blir ledsen. Jag vet inte om det är bra eller dåligt. För säg om detta håller på i nåt år eller två, då kommer jag inte känna mig själv längre, eftersom jag inte vet vad jag skulle känna för si och så, som i jag utan piller.

Fan vad jag babblar om fel saker. Måste man vara så jävla djup! :P Det kanske är det som försvinner från mig? Och jag vet inte vad jag kommer ta mig till om det försvinner, för allt jag vet är att jag är en grubblare :P

Vi är förlorade, vi två...

Det är april. Det är min 18 årsdag. Jag önskar jag kunde må bra idag. Bara idag. Jag vet inte ens vad jag ska skriva. Jag vet inte ens vad jag känner.
Jag kommer aldrig bli frisk. Det enda jag gör om dagarna är att trycka ner fingrarna i halsen. Och 'ter det onyttigaste i världen. Jag vill inte ens bli av med bulimin. Då har jag ingenting.

Vad tjänar någonting till över huvud taget?

RSS 2.0