Take a bullet straight through my brain...

Herrejävlar. Jag skäms. Jag har totalt missat den här! Som jag hoppas många förstått är akustiskt det bästa som finns, gör inget om man kan sjunga som Bruno också. Trodde han var en jobbig r n'b snubbe som alla andra idioter de spelar på radio nu. Men det här är pop när det är som bäst, album versionen är cp också. Toppen :)


Kommentarer
Postat av: Mimmi

Fast det låter som att det inte var planerat alls från din sida.. ? Men det måste det ju varit. Okej att man en gång "råkar" bli gravid, men en andra gång så tätt inpå? Det måste du väl planerat lite, eller så tror du inte på skydd? :) Hoppas du inte blir irriterad.



Jag vill också ha barn, så kan vi ha bloggträff och så kan dom få leka med varandra ^^ hehe (blir plötligt 10 år igen och bestämmer sånahär saker), mitt barn kommer bli en monsterunge o..0

2011-01-05 @ 23:41:30
URL: http://ljusochsilver.blogg.se/
Postat av: pussel

Hej! Har precis börjat läsa din blogg. Är den en planerad graviditet med din pojkvän? Var det det förra ggn? Eller var båda oplanerade fast du ändå är rädd att få missfall för att du vill ha barn? Du är ju så ung...^^ (och har dessutom problem med maten =(..).

Kram!

2011-01-06 @ 10:55:34
URL: http://pussel.blogg.se/

Några fina ord :P:

Namn:
Kom inte ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0