This ain't Wonderland, it damn sure ain't Narnia...

Vi lever ännu. Hoppas jag. Jag är så rädd. Jag vågar inte tänka någonting som har med min graviditet att göra, och definitivt inte prata om det. Där jag är nu var jag när mitt barn dog i magen förra gången. Sedan låg det kvar i lite över en månad, dött. Utan att jag kände ett skit. Så vad jag vet nu är att det lika gärna kan vara dött just nu också. Jag tjatar på dem att jag vill göra ett ultraljud för att kolla så allt är ok, men det vill de inte. Jag ska gå och vänta i 5 veckor innan jag kan få se om det lever eller inte. Jag funderar nästan på om jag ska fejka att jag har ont så de måste ta in mig och kolla.
Gå på nålar är ingenting för mig just nu. Snart får jag ett nervöst sammanbrott av att inte veta.


Kommentarer
Postat av: Mimmi

Åhhh, jag hoppas allt är okej! Och jag tror att allt kommer gå skitbra. Alltså, du anar inte hur mycket jag hoppas... Känner mig helt besatt, haha.



Jag längtar tills barnet är fött :')

2010-12-04 @ 12:45:22
URL: http://ljusochsilver.blogg.se/
Postat av: tw

fan vad dåligt av dem att inte ta din oro på allvar.

jag hoppas att du klarar dig genom graviditeten och får ett vackert fint barn.

kram

2010-12-04 @ 13:40:09
URL: http://crawlinginmyskin.wblogg.se/
Postat av: Mimmi





Exakt så är det för mig med! I början var jag glad att ha flyttat... Men jag blev också sjukt ensam. Det blev lättare att isolera sig och låsa in sig i veckor utan kontakt från någon; mina föräldrar hör aldrig av sig, och har bara "bekanta vänner." Men samtidigt hade jag inte pallat bo kvar pga allt.

2010-12-04 @ 14:09:20
URL: http://ljusochsilver.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Precis! Lite trist, men vad ska man göra..



Nja, alltså bulimimässigt har det inte blivit bättre. Men samtidigt är det skönt att veta att jag slipper vara ensam varje kväll, att någon måste vara där varesig jag vill det eller ej. Du bor ihop med din pojkvän va? Eller har jag fel?

2010-12-05 @ 10:26:01
URL: http://ljusochsilver.blogg.se/
Postat av: M

Men hallå, vad är det för jävla skit dom säger till dig? Så ska dom inte ens säga, fan så jävla oproffsigt. Nu blir jag förbannad å dina vägnar. Jag hoppas verkligen du får komma in och kolla, du ska se att allt är bra! Jag håller tummarna för dig :)

2010-12-10 @ 18:28:54
URL: http://youjustdontknow.blogg.se/

Några fina ord :P:

Namn:
Kom inte ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0