The world is broken...

Nu tänkte jag göra ett ÄS-inlägg.

Det där med powerwalk var ingen dålig idé. Jag har strosat runt i minst tre timmar om dagen den senaste veckan. Jag har mindre lust att hetsa vilket resulterat i att jag minskat mina kräkningar från 4-5 ggr till 1-2 ggr om dagen :D Jag har ingen lust att äta och förstöra alla timmar jag varit ute. Jag har lyckats gå ner i vikt. Jag borde inte vara glad, för snart blir allt jobbigt. Men vad fan! Jag älskar den här kicken!!!

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Sv: Vi delar uppenbarligen inte samma syn ¨på samhället överhuvudtaget. Det handlar inte om att SLÄNGA BORT pengar till dem som har mindre. Enligt mig handlar det om att vi människor har en oskriven uppgift i livet och det är att ta hand om varandra. Jag ger mer än gärna bort några hundralappar i månaden som får gå till skola, vård och omsorg.



Klyftan mellan högavlönade och lågavlönade kommer INTE jämnas ut för det! De som förtjänar mer pengar, för att de arbetar mer som du säger, kommer fortfarande ha en mycket högre lön än andra. Jag förstår inte vad lite pengar till välfärden skulle göra för skada i en redan stinn plånbok!?

2010-09-21 @ 15:15:34
URL: http://ljusochsilver.blogg.se/
Postat av: angelice

Att gå promenader låter i mina ögon mindre destruktivt än att äta och spy. :)

2010-09-22 @ 22:07:15
Postat av: Anonym

Hejsan!



Vad tycker bloggvärlden om piercingar? Och vad tycker du?

Är det snyggt att ha piercingar eller är det fult?

tyck till, nu vill jag höra folks åsikter!

2010-09-23 @ 19:32:25
URL: http://robinhoods.se

Några fina ord :P:

Namn:
Kom inte ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0